7 de des. 2009

PA DE PESSIC DE CHOCOLATA AMB COBERTURA DE CHOCOLATA NEGRA



Ingredients

Pa de pessic
180g     de sucre
220g     de farina
100g     de xocolata fondant
4           ous
1           sobre de llevat químic (Royal)
100ml   d'oli de girasol
50 ml    de llet

Cobertura de xocolata negra
100g de nata líquida per muntar (35% mat. grassa)
100g de xocolata negra



Preparació

- Precalentar el forn a 180º.
- Tamissar la farina amb el llevat amb pols.
- Fondre la xocolata al bany Maria.
- Separar els rovells de les clares.
- Posar en un bol els rovells amb el sucre i barrejar fins que blanquegin i doblin el volum inicial.
- Posar un pessic de sal a les clares i muntar-les a punt de neu.
- Incorporar a la barreja dels rovells i el sucre l'oli, la llet i la farina, barrejant amb el batedor després de cada nou ingredient.
- Incorporar a la mescla les clares muntades, barrejant suaument amb el batedor, amb moviments envolvents.
- Incorporar la xocolata fosa barrejant suaument.
- Preparar el motllo untant bé amb mantega totes les seves parets i espolsant-hi farina. Abocar-hi la massa i posar al forn durant 45 minuts.

Cobertura de chocolata
- En un cassó, posar la nata al foc fins que arrenqui el bull. En aquest punt es retira i s'hi tira la xocolata i es remena fins que es disolgui.
- Esperar que es refredi una mica i cubrir el pa de pessic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates